Specialisten

Veelzijdig facilitair bedrijf ‘DEEN is de ander niet’

Het Andijker facilitair bedrijf ‘DEEN is de ander niet’ doet haar naam meer dan eer aan. De veelzijdigheid van het bedrijf is onbegrensd. Letterlijk, want het bedrijf doet ook regelmatig zaken buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Cor Deen begon jaren geleden als verhuizer. De verhuistak is nog altijd aanwezig binnen het bedrijf, maar het bedrijf is daarnaast ook kantoorinrichting gaan doen en het levert onder andere gegalvaniseerde stellingen op maat.

“De gegalvaniseerde stellingen zijn niet alleen binnen kantoren of winkelpanden in trek, maar ook steeds meer bij particulieren”, vertelt Cor Deen. “Je kunt er natuurlijk van alles mee. Een boekenstelling van maken, maar je kunt er ook een garderobestelling van maken. Je kunt ze op het balkon kwijt, of in de fietsenstalling. Noem maar op.” De gegalvaniseerde stellingen kunnen in verschillende kleuren geleverd worden.

Kantoor aan huis

Bij kantoorinrichting staat ergonomie bij ‘DEEN is de ander niet’ hoog in het vaandel. “Vroeger waren werkplekken er op ingericht dat je nooit ver hoefde te lopen om iets gedaan te krijgen. Je koffiezetapparaat en printer waren binnen handbereik. Tegenwoordig vinden veel bedrijven het - terecht - belangrijk om hun medewerkers in beweging te krijgen. Daarom moeten veel mensen op hun werkplek een stukje lopen voor de printer en een kopje koffie. Ook het gebruik van sta-bureaus moedigen wij zeker aan. De hele dag zitten is helemaal niet goed voor een mens.”

Verhuizingen

Zowel zakelijke als privé-verhuizingen ziet Deen als klussen die met respect behandeld moeten worden. “Verhuizen staat in de top 3 met meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van een mens. Het is natuurlijk ook wel wat. Al je bezittingen verplaats je en wil je graag heel op het nieuwe adres afgeleverd hebben. Wij begrijpen dat verhuizen heel wat van een mens vraagt. Daarom gaan we daar altijd zeer respectvol mee om.”

‘DEEN is de ander niet’ doet zowel zakelijke als privéverhuizingen. Ook het verhuizen van kunstvoorwerpen of andere kwetsbare spullen zoals piano’s behoort tot de mogelijkheden.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.