Specialisten

“Wij struinen de hele markt af voor de beste deal”

Een hypotheek afsluiten is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Want, weet je zeker dat je de best mogelijke hypotheek voor jouw situatie hebt? En zit je over tien jaar, wanneer je leven er misschien heel anders uitziet, nog steeds goed? En hoe zit het bij nieuwbouw? Wat kun je allemaal meefinancieren, en wat kun je beter uit eigen zak betalen?

“Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen in iemands leven”, vertelt Ronald Bijmolt van Huis & Hypotheek Hoofddorp. “En zeker bij nieuwbouw komt er heel veel op je af. Ook om het financiële plaatje rond te krijgen kan een stressvolle bezigheid zijn. Dat is iets waar wij je graag in ontzorgen, zodat je niet zelf alle hypotheken online hoeft te vergelijken, offertes op hoeft te vragen en je uiteindelijk af blijft vragen of de hypotheek die jij uitkiest wel de goede is.”

Hulp van kop tot staart

Het aanvragen van een hypotheek begint bij het inventariseren van de woonwensen. Wat voor woning of nieuwbouwproject heb je op het oog? Zijn er energiebesparende maatregelen die je graag wilt toepassen? Wil je meerwerk meefinancieren? Daarnaast wordt er ook gekeken naar je financiële historie en je financiële toekomst. Hoe ziet je huidige hypotheek eruit? Hoe zit het met de overwaarde van je huidige woning? Ben jij of je partner van plan om in de toekomst wellicht minder te gaan werken wanneer er mogelijk gezinsuitbreiding komt? “Als we alle informatie goed geïnventariseerd hebben gaan we aan de slag met het uitzoeken van de best mogelijke hypotheek, afgestemd op jouw situatie. Wij struinen de hele markt af voor de beste deal”, vertelt Bijmolt. “We helpen klanten van kop tot staart. Dus tot en met de schadeverzekering, die je vanaf de eerste dag dat je de sleutels van je nieuwe woning hebt, afgesloten moet hebben.”

Energiebesparende maatregelen

Voor wie graag energiebesparende maatregelen in zijn of haar nieuwe woning wil zijn er op het gebied van hypotheken verschillende mogelijkheden. Zo is het bij verschillende geldverstrekkers mogelijk om een rentekorting te krijgen wanneer er voldoende energiebesparende maatregelen in huis zijn. Ook is het bij sommige geldverstrekkers mogelijk om meer dan de 100% van de waarde van de woning te lenen, wanneer je bijvoorbeeld wilt investeren in zonnepanelen, een warmtepomp of andere energiebesparende maatregelen.

Huis & Hypotheek Hoofddorp onderscheidt zich van andere hypotheekadviseurs door de persoonlijke aanpak en de flexibiliteit naar haar klanten toe. “Zo zijn wij ook ’s avonds beschikbaar en proberen we niet met wachttijden te werken. We helpen iedere klant zo snel mogelijk. Ook via de webcam, indien gewenst. En tot slot hebben we onze eigen verhuiswagen, die klanten mogen gebruiken op het moment dat ze gaan verhuizen. Zo wordt je van A tot Z ontzorgd!”

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.