Specialisten

Duitse kwaliteitskeukens bij KeukenFavoriet

Een keuken koop je niet voor een paar jaar, zodat je na enkele jaren keukenplezier weer wat anders uit kunt zoeken. Een keuken koop je voor de komende twintig, vijfentwintig jaar. Als je zo’n grote en belangrijke aankoop doet, wil je zeker weten dat de kwaliteit van je keuken goed is. Met een keuken van Duitse makelarij zit je dan zeker goed.

“Duitse keukens onderscheiden zich in kwaliteit. Duitsers zijn zeer vooruitstrevend. Ze zijn vaak wat verder in de techniek. En dat zie je aan de keukens.” Aan het woord is Eric van Dorp van KeukenFavoriet in De Goorn. “Wij importeren louter Duitse keukens, omdat we altijd de beste kwaliteit willen bieden. Keukens moeten minstens 25 jaar meegaan. Daarom hebben we alleen scharnieren van de allerhoogste kwaliteit en ook de fronten kunnen een leven lang mee gaan.”

Trends in keukenland

Binnen de keukenwereld zijn er een aantal trends die de laatste jaren steeds meer worden gezien. “Met name de houten printen en de donkere keukens zijn erg in trek”, vertelt Eric. “Daar is steeds meer vraag naar. Een zwarte keuken past bijvoorbeeld mooi in een plaatje met de stalen deuren die je de laatste tijd veel ziet.” Ook zwarte accessoires, zoals kranen, zijn erg geliefd. Ook keramische werkbladen doen het goed.

De keuken is voor veel mensen een belangrijke plek in huis. Wat je keukenwensen ook zijn, bij KeukenFavoriet is er voor iedere keukenbehoefte een passende keuken te vinden. “Wij maken vooraf leidingschema’s en komen langs om in te meten”, vertelt van Dorp. “Het hele project tekenen we dan in 3D. Zo kunnen onze klanten precies zien hoe hun keuken er in hun huis uit kan komen te zien.”

In veel gevallen kan KeukenFavoriet binnen zes weken een keuken leveren. Maar voor een simpele keuken kan de keuken zelfs in drie weken geleverd worden. Bovendien heeft KeukenFavoriet een eigen montagedienst, zodat de keuken niet alleen snel geleverd kan worden, maar ook nog eens vakkundig kan worden gemonteerd en aangesloten.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.