The Mayor

Amstelveen - Amstelveen
Actueel aanbod

€ 1.415.840,- tot € 1.680.840,-

Kenmerken

Woonoppervlak
178 - 211m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Comfort en luxe
In het hart van Amstelveen gaat iets unieks gebeuren. Op de plek waar nu nog een massief kantoorgebouw staat, laat The Mayor zichzelf straks zien. Een groene oase van rust en ruimte, met appartementen, penthouses en parkvilla’s van ongekende schoonheid. Een smaakmaker voor Amstelveen en omstreken met een geheel eigen dynamiek. Een plek waar comfort en luxe voelbaar zijn.

The Mayor biedt:
Appartementen 85-300 m²
Penthouses 160-300 m²
Tuin-appartementen 160-300 m²
Parkvilla’s 170-201 m²

Een nieuwe wereld
The Mayor verstaat de kunst van leven en wonen als geen ander. Genieten van de perfecte lichtinval en een fenomenaal uitzicht vanuit de penthouses. Van een omgeving die veel weg heeft van een stadspark met internationale allure, dat meebeweegt met de seizoenen. U wordt verleid met unieke kunstwerken in de entrees en verrast door oogstrelende bruggen, die de verschillende wooncomplexen met elkaar verbinden. The Mayor schept een nieuwe wereld waarin smaak en perfectie de toon zetten, met privacy en geborgenheid in volmaakte harmonie.

Faciliteiten
Bij The Mayor is aan alles gedacht. Zo is er onder het gebouw een ruime parkeergarage met afgesloten parkeerboxen. En een uitgebreid beveiligingssysteem zorgt voor optimale veiligheid. Ook in het dagelijks leven kunt u op The Mayor Amstelveen rekenen. Op het terrein vindt u een gym, een gezellige koffiebar en de uitgebreide conciërge- en hospitalityservices zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Locatie
De locatie van The Mayor is perfect, in het hart van Nederland. Vanuit The Mayor kunt u alle kanten op. Luchthaven Schiphol, het centrum van Amsterdam en de Zuidas liggen op steenworp afstand. Het levendige Stadshart van Amstelveen kunt u lopend bereiken, terwijl de twee internationale scholen in Amstelveen, het dorp Ouderkerk aan de Amstel met zijn gezellige terrasjes aan de rivier de Amstel en het beginpunt van de Noord-Zuidlijn op fietsafstand liggen. En met de ondertunneling van de A9 wordt een uniek stadspark gecreëerd, pal voor de deur van The Mayor.

The Mayor wordt omringd door rust en ruimte. Schitterende natuur waar u geniet van vergezichten en helemaal tot rust kunt komen. Zo ligt het Amsterdamse Bos op loopafstand. Maar The Mayor heeft meer natuurschoon te bieden, zoals het uitgebreide polderlandschap, de pittoresk ogende Amstel en iets verderop de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen, een waar paradijs voor watersporters. En aan de voet van The Mayor liggen de bekende Amstelveense Heemparken.

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Mayor
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 58 beschikbaar
Prijs
€ 1.415.840,- tot € 1.680.840,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden