Rumba Residence

Amstelveen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
46 - 68m2

Over dit project

Binnenkort In De Verkoop!
Rumba Residence - kleinschalig appartementencomplex
Op de plek van de bekende dansschool Mittelmeijer aan de Acacialaan 20-22 in Amstelveen komt een kleinschalig appartementencomplex met 28 prachtige appartementen, fietsenstalling en een eigen privé parkeerterrein. De woninggroottes variëren van 46 m² GBO (2 appartementen met 1 slaapkamer) tot 68 m² GBO (26 appartementen met 2 slaapkamers).

Een prachtige kans om op deze uitstekende locatie in een nieuw pand met een fijnzinnige vormgeving te wonen met alle kwaliteiten die daarbij horen. Het pand is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte worden gehouden over dit project, kijk dan snel op de projectwebsite www.rumbaresidence.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rumba Residence
Koopwoningen
28
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden