Rumba Residence

Amstelveen - Amstelveen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
46 - 68m2

Over dit project

Binnenkort in verkoop!
Rumba Residence - kleinschalig appartementencomplex

Op de plek waar al jaren de fameuze dansschool Mittelmeijer gevestigd is, aan de Acacialaan in Amstelveen, verrijst straks Rumba Residence. Een kleinschalig appartementencomplex met 28 prachtige appartementen. U heeft de keuze uit appartementen met één of twee slaapkamers en als extra zijn er twee appartementen met in plaats van een balkon of terras een heerlijk groot dakterras. Schrijf u snel in als belangstellende.

Aan werkelijk alles is gedacht om van Rumba Residence een heerlijke woon- en leefplek te maken. Hier kunt u genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. Het fijnzinnig vormgegeven complex is gelegen in de populaire wijk Keizer Karelpark, dicht bij alle voorzieningen. De appartementen zelf komen tegemoet aan al uw woonwensen. Ze zijn slim ingedeeld, duurzaam en worden hoogwaardig afgewerkt. Rumba Residence geeft nieuw elan aan de wijk en brengt u in beweging. Wat een geweldige plek om te kunnen wonen!

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte worden gehouden over dit project, kijk dan snel op de projectwebsite www.rumbaresidence.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rumba Residence
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 28 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden