Forest Hill

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amstelveen - Amstelveen
Actueel aanbod

€ 815.000,- tot € 1.998.500,-

Over dit project

Luxueus wonen in Amstelveen!

Aan de Texelstraat in Amstelveen is in aanbouw het imponerende appartementengebouw FOREST HILL LUXURY APARTMENTS. Met 22 luxe appartementen, 3 magnifieke penthouses en een kinderdagverblijf in de plint, , geheel gebouwd op eigen grond, is FOREST HILL een once in a lifetime opportunity, die u niet wilt missen. Luxe, comfort en elegantie komen samen op deze plek uit duizenden.

Overvloedige woningen met een nieuw perspectief
Dagelijks geniet u van een licht appartement door de enorme raampartijen. Schuif de pui open en geniet van de zon op uw ruime balkon of royale dakterras. En wat dacht u van het uitzicht? Uw woning geeft u letterlijk een nieuw perspectief op de toekomst.

Voor meer informatie zie projectsite: www.foresthillluxuryapartments.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Forest Hill
Koopwoningen
25
Prijs
€ 815.000,- tot € 1.998.500,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden