De Scheg Oost

Amstelveen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Scheg Oost is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg in Amstelveen, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben. Met prachtige woningen die zich onderscheiden door de hoogwaardige afwerking met Amstelveense uitstraling. Woningen waar duurzaam omgegaan wordt met energie en het klimaat voorop staan. En dit alles in een autoluw, kindvriendelijke privé wijk mét eigen ontsluiting.
In de Scheg Oost zullen we circa 175 woningen gaan realiseren. Een mix van rijwoningen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water en appartementen.

De locatie
Met het centrum van Amstelveen en de stad Amsterdam en Schiphol op korte afstand is het gras hier dus écht groener. Dat voel je direct op weg naar je nieuwe thuis. Je beleeft het groen, het water en de ruimte. Hier kom je écht thuis.


Planning
De prognose start verkoop van de eerste fase staat gepland voor het derde kwartaal van 2021. De prognose voor de start bouw van deze fase is het eerste kwartaal van 2022 en de eerste woningen zullen circa een jaar laten worden opgeleverd.

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul dan het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Scheg Oost
Start verkoop
2021 (2e kwartaal)
Koopwoningen
172
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden