Olympiade Amstelveen

Amstelveen - Amstelveen
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nu in verkoop! Olympiade te Amstelveen

Direct tegenover de weidse sportvelden van Amstelveen, ontstaat een uniek, groen woongebied: Olympiade. Deze nieuwe woonbuurt aan de Startbaan wordt gevormd door zeven moderne en duurzame woongebouwen. Daartussen ligt een heerlijk groen park met een grootte van meer dan twee voetbalvelden. In Olympiade kun je jouw actieve levensstijl koppelen aan een gezonde woonomgeving met veel comfort, daglicht, groen én volop ruimte voor sport en ontspanning.

In totaal worden er 194 appartementen en penthouses te koop aangeboden, uiteenlopend van circa 55 tot 180 m² woongenot. De koopsommen van de woningen beginnen bij ca. €325.000,- Dit is inclusief een eigen parkeerplaats en eigen grond. En je moderne appartement is standaard uitgerust met een luxe keuken, een badkamer en toilet met fraai tegelwerk en hoogwaardig sanitair.

Ga voor meer informatie naar https://olympiadeamstelveen.nl/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Olympiade Amstelveen
Koopwoningen
194
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden