Tuindorp

Amstelveen - Ouderkerk aan de Amstel
Actueel aanbod

€ 169.000,- tot € 890.000,-
vanaf € 600,-

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 293m2
Kaveloppervlak
41 - 177m2
Aantal kamers
2 - 5

Over dit project

Aan de zuidkant van Ouderkerk aan de Amstel wordt plan Tuindorp gerealiseerd. Een kleinschalig en knus woongebied met een grote variatie aan woningen. De architectuur is aansprekend door het gebruik van verschillende kleuren baksteen, de variatie in hoogte en de combinatie van woningtypen. Uiteraard voldoen de woningen aan de modernste eisen voor wat betreft duurzaamheid en isolatie. Bijna alle woningen hebben de mogelijkheid om aan de achterzijde uit te breiden.

Tuindorp wordt een knus kleinschalig en groen deel van Ouderkerk aan de Amstel. Er wordt zowel in de indeling als in de architectuur van het plan rekening gehouden met de historie en het dorpse karakter van Ouderkerk aan de Amstel. Zo worden de huidige boomsingels zoveel mogelijk gehandhaafd en zal het bestaande slotenpatroon een belangrijke drager zijn van het plan.

Doordat het autoverkeer binnen de verschillende clusters wordt gehouden, ontstaat er een autovrij netwerk van woonpaden aan de buitenzijde van het plan. Deze woonpaden leveren fraaie wandelroutes op langs de landschappelijke elementen van de wijk. Tuindorp is een autoluwe wijk waar kinderen onbezorgd buiten kunnen spelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuindorp
Koopwoningen
153
Huurwoningen
17
Prijs
€ 169.000,- tot € 890.000,-
Huurprijs
€ 600,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden