Bovenkerkerweg Amstelveen

Amstelveen - Amstelveen
Toekomstig aanbod

Over dit project

HOE ZIET UW DROOMAPPARTEMENT ERUIT?

Aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen, waar nu nog een aantal kantoorpanden staan, kan in de toekomst een geweldige nieuwe woonwijk ontstaan. Als toekomstige bewoner kunt u zelf meehelpen om te bepalen wat voor wijk hier verrijst. Vul de enquête in en we houden u automatisch op de hoogte van het laatste nieuws. Doet u ook mee?

Locatie
Het ontwikkelgebied Bovenkerkerweg ligt in de populaire wijk Middenhoven. Deze wijk wordt gezien als een rustige, veilige en kindvriendelijke buurt in Amstelveen en is grotendeels gebouwd in de jaren ’90. In het hart van de buurt zit het winkelcentrum Middenhoven. Hier vindt u voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen en een aantal speciaalzaken.

De bereikbaarheid van de Bovenkerkerweg is zeer goed te noemen. Binnen 5 minuten bent u op de A9 of de provinciale weg N231. En wat te denken van openbaar vervoer? Op loopafstand bevind zich tramhalte Poortwachter en diverse bushaltes. Kortom: een prachtige plek om zorgeloos te wonen!

Planvorming
Op dit moment ligt bijna elke mogelijkheid voor het gebied nog open. Wat vaststaat is dat we hier appartementen gaan ontwikkelen. Maar hoeveel, in welke prijsklasse en hoe groot? Dat willen we graag samen met u bepalen. Er is dus nog geen vastomlijnd plan of een strak kader wat hier straks moet gaan komen. Een ding is wel duidelijk: u heeft nu de unieke mogelijkheid om aan te geven wat uw woonwensen voor dit gebied zijn.

Amstelveen verdient iets moois, de plek verdient iets moois en ook u verdient iets moois op deze prachtige locatie.

Vul daarom de woonwens enquête in binnen het account op de projectwebsite! Door het invullen van de woonwens enquête houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bovenkerkerweg Amstelveen
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden