De Orangerie

Amstelveen - Amstelveen
Actueel aanbod

€ 900,- tot € 1.400,-

Kenmerken

Woonoppervlak
71 - 94m2
Aantal kamers
1 - 3

Over dit project

De Orangerie

Centraal in Amstelveen ligt tussen de Groenelaan en de Nicolaas Tulplaan het project De Orangerie, dat bestaat uit twee woongebouwen Camelia en Oleander met in totaal 84 luxe vrije sector huurappartementen, met huurprijzen vanaf ¤ 930,- per maand inclusief een parkeerplaats.

Beide gebouwen zijn identiek qua ontwerp en beschikken over 42 driekamerappartementen, verdeeld over acht verdiepingen. De twee appartementengebouwen zijn met elkaar verbonden via de gemeenschappelijke parkeergarage op de begane grond.

De appartementen zijn tussen 71,5 m² en 93 m² groot en beschikken over een buitenruimte in de vorm van een uitkragend balkon van minimaal 10 m².

Wonen in De Orangerie betekent wonen in een comfortabel appartement met een fraai uitzicht, gelegen op korte afstand van het Stadshart Amstelveen en het groene buitengebied van de Amstel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Orangerie
Huurwoningen
84
Huurprijs
€ 900,- tot € 1.400,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Balkon
Balkon
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden