UpMountain

Amstelveen
Actueel aanbod

€ 435.000,- tot € 565.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
77 - 95m2
Kaveloppervlak
25 - 25m2
Inhoud
216 - 266m3
Aantal kamers
2 - 3

Over dit project

Up MOUNTAIN
Living on TOP!
 
Let’s meet soon at the top!
Exclusief en excentriek, dat is Up Mountain. Wie gaat voor ongekende luxe en prijs stelt op een verrassende woonbeleving zal zich prima thuis voelen in dit bijzondere appartementencomplex in het stadshart van Amstelveen. Hier woont u letterlijk op een toplocatie. Het appartementengebouw is gepland boven op de nieuwe parkeergarage van Hudson’s Bay (de voormalige V&D) en wordt dé nieuwe blikvanger van het Handelsplein en de Stadstuinen.
 
Up Mountain dankt zijn naam niet alleen aan zijn situering, maar ook aan zijn in het oog springende architectuur. De trapsgewijze opbouw van het unieke appartementengebouw biedt ruimte voor riante dakterrassen en doet sterk aan een berg denken.
  
Top of the bill Wonen in Up Mountain is alleen genoegen nemen met het allerbeste. De bijzonder exclusieve uitstraling van het markante appartementengebouw beperkt zich niet tot de buitenkant. Ook achter de gevels krijgt Up Mountain karakter. Dat komt onder meer tot uitdrukking in de hoge plafonds, grote raampartijen en riante dakterrassen. Er is een grote variatie aan woningtypen. De indeling en afwerking van uw appartement bepaalt u grotendeels zelf.
 
De voet van Up Mountain bestaat uit de nieuwe zes lagen tellende parkeergarage van Hudson’s Bay. De zesde parkeerlaag is exclusief voor de bewoners van Up Mountain. Daarboven komen circa 46 exclusieve appartementen verspreid over de zevende tot en met de twaalfde laag.

Meer informatie

Kenmerken

Project
UpMountain
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
45 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 435.000,- tot € 565.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden