Hollandse Meesters

Amstelveen - Amstelveen
Actueel aanbod

€ 330.000,- tot € 1.600.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 185m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 5

Over dit project

Hollandse Meesters Amstelveen - Be an artist in the way you live!

Hollandse Meesters is een splinternieuwe plek om te wonen in Amstelveen, met 303 appartementen (172 huur en 131 koop). Gebouwd om gezond en gelukkig leven een thuis te geven. Hollandse Meesters is een gebouw en woonbuurt in één. Een plek voor wonen, werken, ontmoeten, ontspannen én delen. Wil jij ook in het centrum van Amstelveen wonen? We starten met het aanbieden van de koopappartementen. Het koopaanbod bestaat uit 11 typen woningen, variërend vanaf circa 40 m² tot maar liefst 185 m². Je kunt kiezen uit twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen. Wil je iets anders? Overweeg dan een maisonnette of penthouse. De keuze is aan jou!

In Hollandse Meesters kun je ruimtelijk genieten van het verfrissende buitenleven. Strijk neer in de groene binnentuin met een goede cappuccino. Ruimte genoeg, de binnentuin is maar liefst 1.400 m² groot. Of organiseer een barbecue op het gedeelde dakterras. De meeste appartementen hebben daarnaast ook een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of dakterras. Zoek je een plek voor je eigen auto of motor? Die parkeer je in de ondergelegen parkeergarage. Hier is ook ruimte gereserveerd voor elektrische laadpalen. De parkeerplaatsen zijn additioneel te koop of te huur. Ben je liever flexibel? Maak dan gebruik van het deelmobiliteitsconcept van Hely. Voor een lange reis of een boodschap om de hoek, met de keuze uit deelauto’s, deelscooters of deelbakfietsen is een passend vervoersmiddel binnen handbereik. Je fiets parkeer je in de fiets-parkeerplek in de algemene fietsenstalling. Veel appartementen beschikken ook over een separate berging.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hollandse Meesters
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
131
Prijs
€ 330.000,- tot € 1.600.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amstelveen.

Aanmelden